Over mij

Over mij

Ik ben afgestudeerd als psycholoog. Ik ben zeer ge├»nteresseerd in menselijke verhoudingen. Mijn kernwaarden zijn respect, hulpvaardigheid en openheid. Dat is ook een van de redenen geweest om schuldhulpverlener te worden: het helpen van mensen vanuit een bepaalde expertise. Na 13 jaar kwam de onvermijdelijke vraag naar boven: “Wat wil ik verder met mijn leven?” Ik besloot daarop mijn kennis en kunde over te dragen op anderen in de functie van docent en trainer.

Mijn cursisten zijn zonder uitzondering positief over mij. Ik word vooral gekwalificeerd als duidelijk, geduldig en heel prettig om naar te luisteren.

Muziekassociatie

Naast mijn werk als zelfstandig docent en trainer ben ik bovengemiddeld geïnteresseerd in muziek in al zijn facetten. Op website muziekassociatie.nl kunt u allerlei verhalen lezen over muziek, zoals recensies, beschouwingen en reportages. www.muziekassociatie.nl

Muziekassociatie

Contact


Fokke van der Meulen
Thorbeckelaan 179
2564BJ Den Haag


FokkevanderMeulen-Valore